Vrijwilligers gezocht

Tijdens The Tall Ships Races 2022 Antwerp palmen tientallen prachtige schepen en hun kleurrijke bemanning voor de zevende keer de kades in. Dit publieksevenement trekt meer dan 500.000 kijklustigen naar hartje Antwerpen voor veel “oehs” en “aahs”. In de historische binnenstad geniet jong en oud  van een bruisend feestprogramma.

Wil jij ook deel uitmaken van dit onvergetelijk spektakel? Schrijf je dan in als vrijwilliger! Als organisatie zijn we op zoek naar honderden vrijwilligers die samen met ons alles in goede banen leiden.

Als vrijwilliger doe je unieke ervaring op bij het organiseren van een groot, internationaal evenement. Extra voordelen: je beleeft alles van dichtbij, ontmoet nieuwe vrienden uit binnen- en buitenland en krijgt een exclusief bonuspakket.

We zoeken vrijwilligers voor een waaier aan activiteiten: liaison officers, stewards, stagehands, informanten, hosts & hostessen, runners, chauffeurs, eco-warriors… Jij versterkt ons!

Wil jij je als vrijwilliger opgeven? Aarzel niet en vul ons contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Terug