Partners

Orange

Orange Belgium is één van de grootste spelers op de telecommarkt in België en in Luxemburg. Het bedrijf investeert constant in zijn superieure mobiele netwerk, voor klanten in België en Luxemburg.


Bezoek website

4-anker sponsors

Partners logo
PSA Belgium

“Water, schepen, haven? Check. Teamspirit? Check. Uitdaging verzekerd? Check. Als tweede internationale vlaggenschip en grote speler binnen de Antwerpse haven willen we niet enkel onze stad zelf maar ook haar economie en onze business in de verf zetten. Naast het laden en lossen van goederen, zijn we sterk in het samenbrengen van mensen wereldwijd en zetten we volop in op innovatie, duurzaamheid en levenslang leren. Een perfect match met de kernwaarden van The Tall Ships Races!”

Bezoek website
Partners logo
Duvel

“De familiale aandeelhouders van Duvel Moortgat zijn ervan overtuigd dat een actief  MVO-beleid de juiste keuze is voor de toekomst. Daarin staat economische activiteit niet per definitie voor méér, maar voor beter: voor kwaliteit en relevantie voor de consument. Onze waarden lopen gelijk met die van The Tall Ships Races. We zijn overtuigd van onze gezamenlijke sterktes binnen dit prachtige partnerschap.”

Bezoek website
Partners logo
Securitas

“The Tall Ships Races brengen mensen samen, maken ruimte voor duurzame en innovatieve projecten en creëren kansen voor jongeren, iets dat volledig aansluit bij de filosofie van Securitas. Samen met de Antwerpse politie en hulpdiensten dragen we met onze mensen en technologie bij tot een veilig verloop van het event in 2022. “

Bezoek website
Partners logo
Stichting ENGIE

“Sport, onderwijs en cultuur toegankelijk maken voor jongeren, ongeacht hun achtergrond, nationaliteit of cultuur. Dat is wat de Stichting ENGIE al 10 jaar doet door verenigingen en projecten in België te steunen die zich hier dagelijks voor inzetten. Net als de Stichting ENGIE geven The Tall Ships Races vleugels aan jongeren die dit het meest nodig hebben: a match made in Antwerp, die de landsgrenzen overstijgt en verbinding creëert. We wensen alle trainees veel succes en een behouden vaart!”

Bezoek website
Partners logo
Lantis

“The Tall Ships Races geven Antwerpen om de zoveel jaar wind in de zeilen. En dat is wat het Oosterweelproject ook met onze Scheldestad zal doen: op een duurzame manier zuurstof geven aan het kloppend hart van onze Vlaamse economie. “

Bezoek website
Partners logo
Nextensa

“Nextensa is een toonaangevende Belgische vastgoedinvesteerder en -ontwikkelaar. Naast het creëren van baanbrekende wijken, dragen ze bij aan de gemeenschap door te anticiperen op trends en het creëren van duurzame en levendige ruimtes om in te wonen, te werken, te recreëren en te winkelen.”

Bezoek website
Partners logo
MSC

“The Tall Ships Races brengen maritieme tradities en innovatie samen en dat is ook waar MSC voor staat. Als gevestigd familiebedrijf is onze bedrijfscultuur waarin tradities in stand worden gehouden, cruciaal. Vanzelfsprekend speelt ook innovatie een centrale rol, zowel in het aanbieden van nieuwe services als het ontwikkelen van onze digitale platformen.”

Bezoek website

3-anker sponsors

Partners logo
KBRV

De Koninklijke Belgische Redersvereniging (KBRV) is opgericht in 1909. Alle reders die vandaag onder de Belgische vlag varen, zijn lid van de KBRV.

Bezoek website
Partners logo
Antwerp Nautical Center

“Met onze one-stop shop voor pleziervaart en professionele vaart, gelokaliseerd centraal in de Antwerpse Stadshaven, ondersteunen we met veel plezier het grootste nautisch event dat The Tall Ships Races is.”

Bezoek website
Partners logo
J&M Catering

“Als Antwerps cateraar is het een hele eer om te mogen partneren met een icoon als The Tall Ships Races. De visie op hospitality en de beleving van de gasten past helemaal binnen onze ambitie om mee te schrijven aan duurzame verhalen.”

Bezoek website
Partners logo
Van Bavel

“Tijdens The Tall Ship Races wordt aandacht besteed aan alle ecologische vormen van hoe mensen ontvangen en entertainen. Van Bavel “enjoy giving” denkt dagelijks na over hoe we geschenken geven op een maatschappelijk verantwoordelijke manier. Een perfecte match!”

Bezoek website