Partners

Een stroom van verbinding en verwondering

Dankzij haar haven vormt Antwerpen al sinds de 16de eeuw een centrum voor wereldhandel. Naast goederen brengen schepen ook culturele invloeden uit alle windstreken mee. Zo zorgen de havenactiviteiten voor economische én culturele ontwikkeling. Dat maakt van Antwerpen een echte wereldstad.

Cultuur, innovatie en duurzaamheid

The Tall Ships Races 2022 staat garant voor een feestelijk weekend in de hele stad. Jong én oud geniet van een verrassende mix aan activiteiten verspreid over 3 eventzones. Bezoekers stappen van de ene verwondering in de andere.
De stad grijpt deze kans ook om de honderdduizenden bezoekers kennis te laten maken met haar cultuur en wereldhaven. Stad en haven zetten al hun troeven in de kijker. De kern van het programma: duurzaamheid en innovatie. Deze onderwerpen liggen de organisatoren nauw aan het hart en komen op verschillende manieren aan bod op het evenement.

Wil jij partner worden van dit onvergetelijke evenement? Ontdek wat The Tall Ships Races 2022 Antwerpen jou te bieden heeft!

 • “The Tall Ships Races 2022 belooft een prachtig evenement te worden voor honderdduizenden Antwerpenaren en bezoekers. Het zicht vanop de Scheldekaaien zal niemand onberoerd laten.”

  Bart De Wever

  Burgemeester Antwerpen

 • “The Tall Ships Races illustreert de link tussen traditionele scheepvaart en onze moderne wereldhaven. Jong en oud ontdekt van dichtbij hoe Antwerpse traditie de haven van de toekomst mee vormgeeft. Port of Antwerp zet daarom alle zeilen bij voor dit evenement van wereldformaat.”

  Annick De Ridder

  Schepen stad Antwerpen voor Haven, Stadsontwikkeling en Ruimtelijke Ordening

 • “Antwerpen was voor ons een logische keuze. Er zijn kilometers kaaien en de vorige edities waren steeds een succes. Ook de ervaring van de eventteams van stad Antwerpen en Port of Antwerp speelden zeker een rol.”

  Sail Training International

  organisator 'The Tall Ships Races'

Troeven partners Tall Ships Races

Troeven voor grote en kleine partners

Als partner van The Tall Ships Races 2022 Antwerpen krijg je toegang tot een waaier aan communicatiemogelijkheden. Zo bereikt jouw boodschap een breed en divers publiek.

In samenwerking met stad Antwerpen, Port of Antwerp en andere partners druk je jouw stempel op dit topevenement.

Zichtbaarheid, Flexibiliteit, Impact

Voor ieder budget is er een geschikt partnerpakket. Enkele elementen die terugkomen in ons ruime aanbod:

 • MVO-opties (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) zoals CO2-compensatie. Ook kan je peter worden van 100 Belgische trainees, die dankzij jouw steun deelnemen aan The Tall Ships Races 2022.
 • Media-opties zoals persaandacht, visuele aanwezigheid op communicatiedragers en sociale mediacampagnes op eigen kanalen.
 • Marketing-opties zoals merkactivatie, mogelijkheden in de verschillende eventzones en aanwezigheid in Ecopolis.
 • Hospitality-opties met catering op maat om met jouw klanten te netwerken op het dek van een historisch zeilschip in een schitterende setting.

Naast de standaard partnerpakketten biedt The Tall Ships Races ook maatwerk aan. Focust jouw merk of bedrijf op duurzaamheid, sociale verbinding of innovatie? Leg dan kenmerkende klemtonen op 1 of meerdere eventsites. De organisatie garandeert dat je de gewenste impact realiseert.

Overzicht verschillende pakketten

Word nu partner van 1 van de grootste Belgische publieksevenementen.

Bezorg ons je gegevens voor een persoonlijke presentatie van het partneraanbod.

Formaliseer je jouw partnership in 2021? Dan bieden we je de mogelijkheid om de partnerbijdrage over 2 boekjaren te spreiden.

Partner worden
van The Tall Ships Races 2022?

Partner worden