Neem deel aan The Tall Ships Races 2026

Welkom in Antwerpen

In 2022 trokken The Tall Ships Races 850.000 bezoekers naar Antwerpen. In 2026 maken we er graag weer een spetterend evenement van! Antwerpen is gaststad van zaterdag 11 juli tot dinsdag 14 juli 2026. Alle Tall Ships, groot en klein, zijn welkom. Kijk alvast uit naar een aantrekkelijk programma voor bemanning en publiek! 

Waarom deelnemen?

Antwerpen is een bruisende metropool in het hartje van Europa en behoort tot de top 3 van de grootste Europese havens. De stad, stadshaven en haven zijn in volle ontwikkeling. Ze vernieuwen en groeien continu. Antwerpen loopt over van de trekpleisters, gezellige horecazaken, musea of winkelstraten. De moeite waard om te ontdekken!

Tijdens The Tall Ships Races 2026 stop je niet enkel in Antwerpen, maar ook in Aarhus, Harlingen, Stavanger en Aalborg. Het wordt een mooi traject met attractieve, internationale havensteden. En je mag gerust zijn, want samen hebben de gasthavens al meer dan 20 Races georganiseerd, met telkens meer dan 2 miljoen bezoekers.

bezoekers Kattendijkdok

Contacteer ons

The Tall Ships Races kunnen niet zonder prachtige Tall Ships. Maak jij er samen met ons een fantastisch evenement van?  Stuur een mailtje naar tallships@antwerpen.be bij interesse. We bekijken samen de mogelijkheden en doen graag een voorstel op maat van jouw schip. We kijken er alvast naar uit om jouw Tall Ship te ontvangen in Antwerpen!